Fodbehandlinger

Sunde fødder giver velvære og bedre mobilitet i hverdagen, der alt sammen giver mere livsglæde. Hos Klinik LD tilbydes en dybdegående fodbehandling, som udføres af fodplejer Lone Dahl.
Parkering ved døren og i klinikken er der gode forhold for gangbesværet og kørestolsbrugere.


Klinik LD kan kontaktes på telefon: 22 80 02 36


Alm. fodbehandling 390 kr.
Pensionist pris 335 kr. (Gælder i tidsrummet kl. 9.00 - 14.00 )

Fodbad, beskæring og slibning af hård hud, evt. fjernelse af ligtorne, klipning og slibning af negle, afsluttes med negleolie og en let fodmassage.

Kompliceret fodbehandling 475 kr.
Fodbehandling som beskrevet under almindelig fodbehandling, men med fokus på en problemstilling f.eks. nedgroede negle, meget hård hud, flere og store ligtorne.

Luksus fodbehandling 475 kr.
Fodbad og peeling som fjerner døde hudceller, beskæring og slibning af hård hud, evt. fjernelse af ligtorne, klipning og slibning af negle, fodmaske som tilfører ekstra fugt til tørrer fødder, afsluttes med negleolie og en let fodmassage.

Klip af negle eller beskæring af ligtorne 250 kr.
Fodbad, klip af negle eller beskæring af ligtorn. Afsluttes med en fodcreme.

Paraffinbehandling af fødder eller hænder 199 kr.
Ekstrem god til behandling af tørrer fødder eller hænder.
bad med peeling af fødder eller hænder, paraffinbad, fødderne / hænderne pakkes ind i en sok / handske af plastik og frotte. Paraffinen skal sidde i ca. 15. min, herefter tages paraffinen af og behandlingen afsluttes med en fod eller håndmassage.

Paraffinbehandling i forbindelse med en fodbehandling 100 kr.

CND shellac eller Gelpolish fra 350 kr.

Tørt neglebånd på negle fjernes, neglebånd skubbes, negle files til, der lakeres med shellac, afsluttes med negleolie og creme.

Lakering af negle i forbindelse med fodbehandling med vinylux fra CND 250 kr.
Efter fodbehandling lakeres negle med medbragt lak eller lak købt i klinikken. Husk at medbringe sandal eller åben sko. Vinylux er en holdbar lak og har en tørretid på 10 min.

Vortebehandlinger
Fodvorter behandles kun til klinikbehandling 250 kr.
Fodvorter findes i mere end 200 forskellige virusarter, er meget smitsom og generende lidelse. Er du plaget af fodvorter, så afbryd risikoen for smitte og få den / dem behandlet. Jeg beskærer vorten og behandler den med Verrutop eller Silverin som er meget effektiv. I langt de fleste tilfælde vil 2 – 3 behandlinger være nok.