Om Klinik LD

Klinik LD ejes af Lone Dahl, som har arbejdet inde for sundhedssektoren siden år 2000, hvor hun startede som social- og sundhedshjælper og blev dernæst uddannet social- og sundhedsassistent i foråret 2007. Drømmen om at blive selvstændig har været højt prioriteret hos Lone, som gerne ville have egen virksomhed, hvor der var tæt kontakt med mennesker og rig mulighed for at hjælpe andre. Dette resulterede i, at Lone søgte nye udfordringer og blev uddannet lægeeksamineret fodplejer hos Viborg Helsepraktik, hvormed hun har en god og solid uddannelse, som har givet hende de bedste muligheder for at starte egen klinik. Klinik LD ligger meget centralt i Fynsgade 16, 9700 Brønderslev i hjertet af Vendsyssel.

Den mangeårige erfaring, Lone har erhvervet sig fra sundhedssektoren, hvor hun har været vant til at behandle og hjælpe en stor patientgruppe, gør hende til en forstående og kyndig behandler, som tager sig god tid til den enkelte, og derfor er kundens ønsker og behov altid i fokus hos Klinik LD.

Foruden fodterapi og alt, hvad det indebærer, tilbyder Lone også lakering af negle med produkter fra CND. Du kan læse mere om de forskellige behandlinger, der udbydes hos Klinik LD her.